onsdag 24. september 2008

Høsten er deilig...:)


Endelig var det nye bilder på plass. Og det var på tide..men har ikke kamera selv om dagen, så blir mye låning og greier... :(Var ute å gikk tur i dag, her hvor jeg bor. Og i dette fantastiske høstværet er det jo bare å knipse i vei:) Jeg for min del elsker høsten, fargene er jo så flotte.. nesten så jeg kunne tenkt meg å ha et helt tre i stua;)


Ellers går det jo som vanlig i ett... er travelt, med skole, jobber, familie og venner.. og ikke minst huset mitt. alt krever, men alt er jo så moro..:) så en må jo bare henge i !


Var i Grimstad her på mandag med en av mine søstre og mamma. handlet selvfølgelig. men må bare skryte aav denne byen igjen... gudd for mange flotte butikker! Dere som har mulighet ta dere en tur dit. kan nevne butikker som; Vildanden, Tante pose, Rips og Lille Mille. Og sørvisen ( skrevet på godt sørlandsk) er upåklagelig... Og midt i gågada..(tror den heter Storgata) ligger en kafe, med fantastisk kaffe og nydelige hjemmelagde boller:)

Har plutselig noen dager fri her i en fei.. så blir mye styring i heimen, og skal møte ei venninne som bor i Oslo med hennes barn i morgen.. Koselig:)


Det blir også tid til litt prosjekter her hjemme... bilder kommer senere!


Men da var jeg hvertfall litt oppdatert igjen.. Deilig;)


ha en god høstdag videre.. koser meg med fyr i peisen og en god kopp te..:)

1 kommentar:

  1. Hei! Ser du vil legge deg til på rollen på NIB, men finner deg ikke som tidligere medlem? Hvis du er ny, må du også legge igjen en kommentar her. http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/2008/09/nye-bloggere-og-feel-love-utfordring.html#comment-form

    slik at vi får presentert deg, og du kommer 'ordentlig' inn på NIB, hihi!

    HJERTELIG VELKOMMEN!

    SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥