torsdag 8. juli 2010

F.E.R.I.E og Kitchen aid...


Min ferie er i gang. Begynte faktisk på mandag, og nå er snart en uke over... Uff, det går for fort!!
I dag er været høljende regn, går greit det bare hvis det er denne dagen...

Er så glad i sittegruppa mi ute. Ble så fornøyd med de nye putene og duken..I love mine Green gate ting. Nå ønsker jeg å spe på litt med de blå også.. Blir koselig!
Ellers skal min søster og jeg til Arendal og Grimstad i morgen! Må hvertfall innom denne butikken i Arendal. Er lenge siden jeg har vært der, altså Frøken Olsens drømmer:)
Og så må jeg innom Kremmerhuset, der er jeg bare hvis jeg er i Arendal eller Oslo. Vi har ikke den i Kristiansand... I Grimstad er det også mange-må-inn-i-butikker ;)
Ellers beklager jeg lite oppdateringer, kommer sterkere tilbake!!
Men jeg følger med på dere andre...
O.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G:
Har funnet Kitchen aid kjøkkenmaskin til 2800kr her, altså komplett.no Noen som har kjennskap til de? Var jo himla billig:)
Ha en super torsdag, klem C

3 kommentarer:

 1. Skjønner godt du er fornøyd med sittegruppa, den er jo så fin vettu! Og med en dæsj rosa ble det jo ENDA bedre! :D

  SvarSlett
 2. Heia Camilla!
  Så koselig du har det utforbi! Rosa duk, rosa puter og rosa blomster er helskjønt i mine øyne!:)
  Og angående den flotte kjøkkenmaskina... Jeg (som så mange) har siklet på en sånn i flere år, følger alltid med i tilbudsavisen som kommer til handelens dag f.eks. for å sjekke om jeg kan spare litt, men den er jo og forblir dyr. Så mandag kveld satt jeg og så på tv, der kommer det en reklame fra NetOnNet om Kitchen Aid til 2990,- og da var det rett på nettet da, vettu. (Noe må jeg jo bruke feriepengene på, eh...;)
  Så jeg bestilte sent mandag kveld, tirsdag formiddag fikk jeg beskjed om at den var sendt fra sentrallager, og i dag etter jobb var jeg den stolte eier av en skinnende blank og hvit kjøkkenmaskin:))))
  Passet godt siden jeg begynner halvannen ukes ferie i morgen:) Her blir det boller og brød for alle penga...;)
  Men det er tydelig at prisen er på vei ned da? Siden det nå er to butikker som selger til under tre tusen? Kanskje blir det enda billigere, men jeg slo til straks, var jo litt redd for at det skulle bli utsolgt også...
  Kos deg på tur i Aust-Agder og alle de fine butikkene der! Klem B:)

  SvarSlett
 3. Så koselig det var ute hos deg:) Jenterommene hos oss er veldig små altså...vi delte jo et rom i to. Hvert rom er på ca. 2m* 3,20 m. Så det er smått, men vi er veldig fornøyde med løsningen, og synes vi har fått mye inn på lite plass, uten at det ser helt "stappa" ut. Jeg skal vise bilder fra Oda sitt rom og, men rekker ikke i dag, vi står på farten til å dra på telttur her, men i morgen kommer det:) Ha en super ferie!!!

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥