lørdag 7. november 2009

Sying av hjerter.... <3

Her har jeg tilbringet mesteparten av min lørdagskveld.
Kosa meg glugg foran symaskinen, med litt nisseinspirasjon i vinduet. Jeg har bare sydd ferdig noen hjerter, og sydd noen nye til min nye niese, Nelly!

her er julehjertene ferdige. Er veldig fornøyd med disse, og skal sy noen til.. Men det blir nok i morgen. Holder med sying for i dag.

Et lite nærbilde av julehjertet. Såååå koselige syns jeg.
Jeg har også fått låne gardin-kapper av min eldste søster. så nå blir det disse gardinene til jul på kjøkkenet!!
her er hjertene til Nelly. Jeg fant et koselig hvitt stoff med roser på. det fant jeg på panduro på sørlandssenteret. Og når jeg kom hjem så jeg faktisk at det var Tilda stoff!
Her har det vært dårlig med innlegg. Har ikke vært i superform denne uken, så noen innlegg har det ikke blitt- sorry!!
Jeg vet at noen av mine venninner er inne på bloggen min, så hadde vært koselig om dere og andre bloggere legger igjen en liten hilsen... He he.
Kos dere videre i helgen, Klem C

14 kommentarer:

 1. Så flink du er, der er kjempefine!!! God natt og klem

  SvarSlett
 2. Hei,de var fine.Et riktig så koselig julekjøkken med pynt i vinduet. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fine julehjerter:)
  Jeg sydde også mine første hjerter i forrige uke. Så regner med det blir noen til fram mot jul:)

  -June

  SvarSlett
 4. Så koselige hjerter du har laga:) Har laga nokon sjølv og synset det var gøy, nå er det gått over i ugler.... Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så koselige hjerter du har laget, og så godt å sitte i fred og ro, og nyte den tiden man har foran seg nå :) Gratulere som tante!
  Klem Beppe

  SvarSlett
 6. Så fine hjerter du lager Camilla!! :D Moro og se, og får mye inspirasjon til å lage selv :) Håper alt er bra på Sørlandet. savner alt og alle!!! <3 Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 7. Så flott å høre at du fikk orden på headeren ved hjelp av min oppskrift. Det er gøy å kunne bidra til å finne ut av det. Det var jo enkelt, ikke sant? Ser du også bor i Kristiansand. Herlig med litt sørlendinger innimellom. Kan jeg spør hvor du har kjøpt de flotte kurvene dine? Jeg er på jakt etter sånne gråaktige kurver selv, men vet ikke hvor jeg skal lete...

  SvarSlett
 8. hei gull! har aldri helt skjønt hvor jeg kan skrive her, hehe men nå oppdaga e det:) så skjønt med snø på sida di, det elska e:) ligger en syk person som ikke har orka å se på dataen en gang i 3 døgn, så nå gleda e meg til å inn å se, du er så flink camilla:) utrolig gla i deg, og gleder meg veldig til den vinkvelden vi snart skal ha:)

  SvarSlett
 9. KJempefine hjerter!! De gjorde faktisk at jeg kom på at jeg sydde sånne i fjor (røde med hvite prikker:), men så kom jeg aldri så langt som til å fylle dem osv. Må kanskje finne dem frem igjen, et eller annet sted...;)
  Utrolig søtt å sy sånne til niesen(e) dine iallfall, og så har de bare sååå fine navn alle sammen!
  (Glemte helt å svare på hvor loppisen var forrige helg, det var på Åros i Søgne (rideskolen), og jeg fikk det med meg fra avisen dagen før:)
  Ha en fin helg, Camilla! Klem B:)

  SvarSlett
 10. Ser ut som om KID er støvsugd for de kurvene. Det var noen andre som fortalte meg om at KID hadde kurver, men jeg har vært på KID i byen og i Vågsbydg, men ingen kurver å se. De må jo ha gått unna som varmt hvetebrød. Men jeg tipper at jeg finner noe lignende. Tipper vel at hansen & co har Bruka kurver. Jeg har sååå lyst til å ha en kurv på badet med do-ruller oppi. Selv om Bruka sikkert koster meg, så er de sikkert penere en KID sine. :))
  Jeg glemte helt å kommentere hjertene dine forrige gang jeg var her inne. De hadde så fin fasong. Jeg har selv prøvd meg litt fram, men er ikke helt fornøyd med fasongen enda. Tipper at jeg får dreisen på det etterhvert.

  Kristiansands-klem fra Minmill

  SvarSlett
 11. Det var noen kjempefine julehjerter du har sydd! Skikkelig gode og julete. I går kveld satt jeg foran symaskinen uten noen plan, men bare følelsen av at jeg MÅ sy, Må sy, det er så gøy. Hihi.

  SvarSlett
 12. Så julekoselig det var her da! Kjempefin heading på sida også :-) flinke jente, og nydelige hjerter!

  Her i huset er det faktisk også ganske jul! Må jo pynte for Tulla :-) Så her er det røde puter, røde gardiner, hjerter og utelys.. Og snart kommer vel også nissene frem...

  HA ei fortsatt fin helg!

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥