søndag 30. august 2009

fantastisk helg, og pussing av gulv!


Var på markedsdag i Åmli i går. Med mamma og to tantebarn; Sebastian og Emmeline:)
Vi storkoste oss, og var sikkert ikke hjemme igjen før etter 6-7 timer. deilig vær, og skjønne barn som jeg hadde med meg. Er ikke en helg verdig uten barn.... :)
Her fant de ut at skogen var full av blåbær og tyttebær.

Stua er tømt for møbler. Pussingen er ferdig, takket være god hjelp av to store nevøer; John Henrik på 18 og Kenny på 14 + hans kompis. Gudd så effektive....
Så malingen blir kjøpt inn i morgen, som jeg gleder meg:)
Fortsettelse følger...Ha en flott uke:)
Klem C3 kommentarer:

 1. Så herlige tantebarn du har, og med så koselige navn;) Blir sikkert spennende å male også, kan tenke meg du får en ny stue av å male gulvene! Jeg har lest innlegget hos Den gode feen om å male laminat, og har litt lyst til å prøve meg på hobbyrommet, men er litt usikker på hvordan jeg skal gå fram ift mannen, han steiler vel.., kvinnelist er vel noe;) Og så lurer jeg på å male gulvene i 3. etasje, der ungene har soverom. Der er det ubehandlede furugulv, så jeg må liksom være 100% sikker på at jeg vil gjøre det:)

  Ha en fin dag i morgen i malingens ånd! Vi er litt i samme båt, for i dag har jeg malt muren rundt ovnen (ska sei den var svart), og så var jeg så dum å vaske litt i taket over ovnen også, så nå er det jo så skjoldet som fy, og dermed er taket i stua nå ferdig teipet med maskeringsteip og klart for å males i morgen, litt kjedeligere det, da! Klem B:)

  SvarSlett
 2. Beløpet var helt riktig det, vettu:) Nå skal jeg sette meg til med Dagbladet her, har jo sett rundt forbi at det er bloggere i søndagsbilaget:) men fikk altså ikke avisen i hus før nå klokken 2300:) Klem

  SvarSlett
 3. Oioi, det blir heeelt sikkert lekkert, jeg kan se det for meg! Praktisk med slike store nevøer! :)

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥