lørdag 4. juli 2009

Helgelykke...

Var på båttur med gode venner i går. Fantastisk i skjærgården her i Kristiansand. Så slik så solnedgangen ut når vi var på vei innover til byen igjen.
Med tean i tanga, som det heter på godt "Kristiansandsk". Elsker sjøen. Synn det blir for lite tid til å tilbringe der...


Slik så det ut fra skjærgården da vi kom dit... er det ikke fantastisk??

Her er jeg ved stranden her hvor jeg bor. Jeg bor langs en elv, og her er det etterhvert blitt veldig poppis å komme. Jeg trives veldig godt her. Selv om det ikke er sjøen.. :)
Ellers er min kjære niese, Stine Cecilia 17 år i dag. hun ble oppringt av meg på formiddagen i dag, med hurra for deg:) Og en koselig hilsen på facebook;) For hennes del, blir dagen tilbringt på Quart festivalen.... I morgen feirer vi henne, hele familien!
Ellers nyter jeg lørdagskvelden- All by my self i dag. DEILIG....
Ha en fantastisk helg videre, hos meg nytes den for fullt, da det er jobb igjen på mandag..
Klem Camilla
3 kommentarer:

 1. Heia! Her har vi også hatt tean i tanga i dag:-) Vi har kjøpt båt, og i dag var det første tur ut for meg og ungene (mannen har kjørt et par småturer selv). Det var helt herlig, selv om minstemor ikke er helt klar for den store farten enda, hun må vel bli litt mer vant først, stakkar..:-(
  Men deilig å kunne komme seg ut litt på øyene, i dag var det Dybingen (er det ikke?) og i morgen spørs det om vi prøver Bragdøya, vi får se... Kos deg i morgen iallfall, før det er på'n igjen på mandag! Men du skal vel ha litt fri du også, eller er bhg åpen hele sommeren? Klem B:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset, det må vi få sjekket ut!!:-) Klem

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som bor nære en slik strand! Tipper det er veeldig avkjølende å bade der... :P

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥