torsdag 3. november 2011

HJELP..... Ang. Gulv!Jeg skal som sagt bygge hus! Tegninger og sånn har vært ferdig lenge. Men vi skal ha det siste
trekantmøte om ca. en uke. Da må alt være bestemt. Inlkudert gulv.

Mitt lille "problem" er at jeg i utgangspunktet har valgt ubehandlet furugulv, men er så i tvil. Er rett og slett i tvil for da må jeg behandle det selv. ( Det skal i tilfelle hvitkalkes).

Er det noen som vet om det finnes noe annet, som er gangske hvitt i fargen av parkett, eller noen som har gode tips for behandling av furugulv??

Bildet over er fra da jeg malte parketten hvit i huset jeg bor nå!


På forhånd takk for svar :)

Klem klem


Svar ønskes :)

5 kommentarer:

 1. Hei Snuppa!
  Kan nok ikke hjelpe deg, men derimot kan jeg heie på deg!
  Du er bare superflink!
  Stå på!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Jeg aner heller ikke... Tipper du finner ut av det og at det blir knallfint og koselig.. Tegninger må medbringes på neste treff!!!

  SvarSlett
 3. Det finnes hvitkalket parket,den kan enten lakkes eller vokses tror jeg forhandleren sa...
  Masse flott å velge i....lykke til med byggeprosjekt.

  SvarSlett
 4. Hej vet inte om du valt ren men vi har furugolv som vi oljat vita. De känns mycket behagligare än oljade golv. Hur vita de blir beror säkert på hur mycket du oljar dem, vi hann bara med två gånger innan vi var tvugna att flytta in!! Lycka till med byggprojektet. Kram Veronica

  SvarSlett
 5. Spennende med byggeprosjekt ! Blir spennende å gølge med på hvordan det går - vi skal nemlig snart til å bygge vi også , så er veldig i byggemodus for tiden ! Kjekt å følge med andre som også er i samme båt ;)
  Liker også som deg furugulv - det er varmt og "mykt" og gå på ,selv om striker og hakk synes godt da.....Hvitkalket blir sikkert veldig fint - støv synes sikkert ikke så fort heller - imotsetning som på mørkbeiset parkett eller laminat.
  Lykke til med valget !
  Liv Elin <3 Hjerterom

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥