lørdag 16. januar 2010

To fruer.....

hei, da var jeg innom en liten tur igjen!
Savnet er stort etter min egen pc- som fremdeles er på reprasjon.
(det straffer seg å ha laptopen i sofaen....)
Har mye nytt å vise dere fra hjemmet mitt, har gjort om MYE!!,
og jeg simpelten elsker det.. :)

I dag jobber jeg i interiørbutikken til mine to søstre... To fruer heter den. Ligger i Lillesand. Mye nytt fra House doctor... Så blir med noen nye ting til hjemmet i dag ja:)

Ha ei god helg, alle sammen!! Og forresten, har dere sett at NIB er på Facebook?? ;)

Klem Camilla

7 kommentarer:

 1. Heia!
  Du hjelper til litt i butikken ja:)
  Må prøve å komme meg til lillesand en dag. veldig lyst å se!:)
  Ha en fin lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hørtes som stedet å hjelpe til...:)
  klem

  SvarSlett
 3. Hei Camilla og takk for hyggelig kommentar hos meg i dag. Jeg må innrømme at jeg har kikket etter kurver hos Kid her i Kristiansand etter din anbefaling. Men jeg har ikke funnet en eneste kurv (har vært på Amfi vågsbyd og i Lillemarkens) Tydeligvis har de vært utsolgt. Nå har jeg jo midlertid funnet på Ikea og på Millas interiør, så jeg er godt fornøyd med de jeg har kjøpt.

  Ser ut som jeg må ta meg en tur til Lillesand snart. To Fruer høres ut som en spennende butikk, og Lillesand ligger jo ikke langt unna lenger. En perfekt tur for meg og en venninne på en lørdag. Kanskje vi ses, og da skal jeg si fra til deg hvis vi tar turen.

  SvarSlett
 4. Åh, så gøy å jobbe litt i en interiørbutikk! Takk for hyggelig kommentar :) Beste jeg kan høre at gutta har uvanlige og fine navn; det er det vi har forsøkt å oppnå også!

  SvarSlett
 5. Er det sant? Håper jeg kan få til en tur til Lillesand i løpet av de nærmeste dagene. Guri, jeg må bare ha...Pottene er sikkert dyre. Kan du huske sånn ca hvor mye de koster? Jeg spurte min kollega som er fra Lillesand om hun hadde hørt om denne butikken, og ja, det hadde hun. Hun smilte når hun sa det, og fortalte at butikken er helt skjønn. Er det ikke deilig med noe skryt?

  SvarSlett
 6. Heia Camilla! Ja, her er jeg også litt satt ut av dette pc-trøbblet. Jeg har ikke fått over noen bilder til den pc'en jeg bruker nå, så derfor blir det så som så med innleggene.
  Må være gøy å jobbe litt i Lillesand, da!!:) Skjønner godt at det blir med noen smakebiter hjem:) Dessuten hadde jeg besøk av en venninne for et par uker siden, og jeg skjønte at du også kjente henne - Marianne. Jeg har jo ikke sett henne på år og dag, men satser på at det ikke blir like lenge til neste gang. Vi hadde det iallfall kjempekoselig, og koste oss med ost og kjeks til klokken to på natta:)
  Ha en fin helg! Klem B:)

  SvarSlett
 7. Neimen, jøss! Er det DEG!? Så fin blogg du har:-)

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥