søndag 16. august 2009

Endelig innlegg igjen...

Har fått meg gardiner på kjøkkenet/spisestuen. Nå går det mot kaldere tider, så godt å ha noe som luner litt. Litt flere oppdateringer kommer. Driver å ordner litt der!

Har endel små møbler, som enda er hos mamma. Fra jeg bodde hjemme! Og det begynner å bli maaaange år siden! Fant denne skjønne hylla. Tror min bestefar har lagd denne. Han var litt sånn hobbysnekker på sine eldre dager.

Med litt maling, ble den sånn. Nå henger den i stua, over den ene soffan. Ble veldig koselig, så jeg har hengt et bilde på venstre side. men det gjorde jeg i mellomtiden i skrivingen i dette innlegget.


Har kjøpt meg litt bokstaver. SOVE- bokstavene har jeg kjøpt for lenge siden. Var meningen jeg skulle ha de på soverommet, men har litt planer der( Eller store planer) så det får drøye litt.
LYKKE- bokstavene skal i stua, tror jeg.. får bare se. Ikke legg merke til det vanvittig stygge gulvet- skal snart males:):):)

Ellers beklager jeg trege oppdateringer på bloggen, tiden strekker ikke til- Men nå er det full skjerpings på camillings:)

Var på fest med jobben i går, og traff alle mine virkelig skjønne eks- kollegaer, som følger med på bloggen min. Dere er så skjønne, jenter. Så en liten hilsen i dag til alle jentane på Liantjønn!

Mandag i morgen, gleder meg. Og tusen takk for alle kommentarer, det gjør at en syns det er ekstra moro med blogg.

Klem C
Forresten, vant trøstepremie hos Ida( putitinabox.blogspot.com) Lucky me...

1 kommentar:

  1. Takk fo veldig koselig kommentar,blir så glad vet du!!! Hylla di er/ble flott, gøy at du har tatt vare på den!!
    Klem

    SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥