lørdag 11. juli 2009

Dager som kom......


Endelig kom den... Har bestillt denne skriften, som er over to av stuevinduene mine!
Bildet under ble litt dårlig ser jeg, men her er et lite utsnitt!
Min nærmeste nabo driver et reklamefirma. Så jeg bestillte av henne, og siden jeg er veldig dårlig på å linke. Blir det link i neste innlegg... ( må få noe hjelp)


Slik ble det, og det står; Dager som kom, dager som gikk... Ikke visste jeg at det var livet.
Og det er såå fint, og jeg er sååå fornøyd:)

Min orkide i kjøkkenvinduet.. Jeg fikk denne for min søster ville bare kaste den.. Var ingen blomster, Og nå tar den jo av i bare knopper og blomster.. Lucky mee:)Ny veggklokke til kjøkkenet fra Åhlens. Syns denne var så koselig, og for 125 kr. Kunne jeg fint bytte ut 19Kroners klokka mi fra IKEA.
Ny mobil i går.. Da jeg for 2. gang!!! Klarte å miste mobilen min i do. Ikke det at jeg sitter med den på do..Men jeg mister den ut av små lommer! Så i all forbannelse- for det ble jeg.. Bar det ut til sørlandsparken for å kjøpe ny. Og denne ble det, Nokia touch. Storfornøyd:)

Ellers lite nytt, har to uker igjen å jobbe, så en uke ferie... Åh som jeg gleder meg!
Ha en fin helg, alle mann alle:)
Klem Camillaslykke-Camilla4 kommentarer:

 1. hehe, har hørt at det ikke er så lurt å vaske mobilen i do, men go grunn til å skaffe seg ny da! :D Koselig sitat, godt å bli minna på :)

  SvarSlett
 2. SÅÅ stilig det ble! Gleder meg til å se... :-)
  Nå skal vi snart til svigers å fortære kake... Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. He he, to ganger ja, ikke dårlig det!!;-)
  Det ble skikkelig fint med vegg-ordene over vinduene!! Greit med naboer/kjente som kan fikse sånne ting:-)
  De lappene jeg syr på det jeg lager, har jeg bestilt hos http://www.minanamnband.se/index.php
  De er svenske, og jeg husker ikke helt om jeg måtte betale toll på dem, eller om de bare ble sendt i en konvolutt som vanlig post (det er jo noen 'butikker' som gjør det, og da blir jeg så glad:-) (De trekker jo av svensk moms også, så da blir det ikke så galt) Jeg bestilte faktisk en ny ladning med merker i denne uka, så jeg kan gi deg beskjed om hvordan de gjorde det når de kommer, det tok en ca tre uker sist.
  Blir kult med lappeteppe, da, det har jeg også tenkt å prøve meg på, må bare ha noen fler stoffer først... Oisann, vi drar visst til Danmark i morgen, og har trumfet gjennom et stopp hos Stof og Stil, DER har de jo stoffer;-) Kos deg fortsatt på jobb, skal se sola kommer når ferien din begynner, for den forsvant iallfall straks min begynte:-( Klem B:-)

  SvarSlett
 4. Stilig ble det.Veggtekster har jeg ikke selv,men har lyst å lage en liten vegg med bilder og tekst.Flere har visst dette med teksten i midten e.l og bilder av familie,barn osv rundt.Blir spennende å se resten av prosjektet ditt. Klem

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥