fredag 12. juni 2009

Kveldskos på terassen...

sånn ser det ut hos meg, når kveldsskumringen tar fatt.. Jordene blir litt sånn tåkelagte. Ser litt sånn flott og litt skummelt ut på en gang..
Satt litt ute, og styrte i9nne, mens jeg kosa meg med et glass vin. deilig altså... Sånn er det, når en har fri i morgen:)
bestilite bok på nettet her om dagen. En svensk bok om å innrede lyst og landlig. Må bare si meg meget imponert. Og jeg ble superfornøyd med denne boken. Til den nette sum av 110 kr.
Her fikk jeg et tips. Om å bruke stakittgjerde som gavl. Har et stakittgjerde som jeg brukte før terassen kom opp.. Så det skal brukes som sengegavl på loftet... Når den tid kommer:)
ellers er det lite innlegg fra meg om dagen... Har ny jobb, og det skjer noe hver kveld!
I morgen er det grillfest med studeivenner.
Ha en nydelig helg, her i sør er det bare meldt sol.. :)
Klem Camilla
3 kommentarer:

 1. Åh, jeg misunner deg å være omgitt av alle de jordene, alt jeg ser om kvelden er rett inn til naboene som har glemt å trekke for gardinene... hehe... Gleder meg til å se prosjekt takittgjerde-som-sengegavl, spennende! :)

  SvarSlett
 2. Kult prosjekt! Vi har også noen meter stakitt 'på lager', kanskje gavl man skulle brukt det til?:-)
  Loppisen var på Åros i Søgne, de åpnet jo kl 0900, så jeg fikk 25 minutter før jeg måtte kjøre til jobb:-) Lite folk, og lite varer:-)
  Har husket bleieposen, ja:-) Har allerede vært og sikret meg mer av stoffet, for det gikk visst ut nå... Synes det var litt rart når jeg tenker over det (det er jo et klassisk stoff), men det var kanskje størrelsen på blomstene de tenkte på?? Gir deg bare beskjed når den er ferdig, ok?:-) Klem B:-)

  SvarSlett
 3. Hei Camilla:)

  For en søt blogg! Og for et koselig hus det ser ut som du har. Du må gi meg linken til der du kjøpte den lyst og landlig boken- kunne godt tenkt meg en sånn!:)

  Sees i morgen:)

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥