onsdag 3. juni 2009

Deilig sommer i sør!

Nyvaska sofaer!!! Det er deilig det. Men det er et litt sånn to-dagers-prosjekt! Heldigvis er det sommer, og man kan henge det ut. Da tørker det fort. Men det er deilig med nyvaska sofatrekk. Er ikke bare med hvitt- det skal sies:)

Hadde med min niese, Anna hjem en tur i dag. Da tok vi buss! Og for noen er dette en virkelig stor glede... Som dere kan se her:)
Har forresten skrevet under kontrakt på jobben i dag. så da er jeg i gang fom. mandag! Litt skremmende, men utrolig spennende på en gang..Mine gressløk planter! De er jo så fine. Og disse står ute hele året, sommer som vinter... plantet disse to sammen her om dagen, litt bedre det syns jeg.


Var borte på hytta på mandag. Og handlet litt blomster. Disse henger nå i ny blomsterkasse, fra KID, for 40 kr. Fatter ikke det er mulig jeg.. er bare Vanvittig billig. Men greit for meg;)

Hadde min siste dag på bakeriet som jeg har jobbet som ekstrahjelp i nesten 4 år. Fikk en stor bukett med 30 roser. Levert mens jeg var på jobb. Gudd, er ikke mye som gjør meg flau... Men med en haug kunder og en levering med blomster, gjorde meg virkelig rød i toppen. trodde sånn ca 2. sekunder, at jeg hadde en hemmelig beundrer.. Men var fra sjefen! Veldig koselig det..
Det er litt fra min hverdag om dagen, er ferdig på skolen til fredag, blir utrolig vemodig og trist. Men deilig å tjene litt gode penger!:)
I dag er det bygdekveld, kos dere alle mann alle
Klem C5 kommentarer:

 1. Hei!Vi har hatt det kjempeflott,er rene sommeren.Er kaldere nå,men det blir nok varmere igjen.Du kan så si,er ikke bare bare med hvitt.Hadde stoffsofa før,men måtte bytte ut til skinn etter jeg fikk barn.Var mere praktisk med tanke på flekker o.l.Tenker det var stas med en busstur,mi på 5 skal sitte helt foran i ryggen på sjåføren når hun er på busstur hehe og prater som en foss om alt hun ser.Er morro. Ha en flott kveld videre. Klem

  SvarSlett
 2. Puh, jeg ble ferdig i fjor, det er så utrolig herlig, vemodigheta forsvinner så fort første lønna kommer... ;)

  SvarSlett
 3. Gratulere med ny jobb, så spennende!! Nydelige roser du fikk!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med ny jobb :)

  Skjønn niese du har :) Og masse fine blomster - har den blomsterkassen fra KID jeg også - nå angrer jeg på at jeg ikke valgte rosa margeritter i den - det var jo helskjønt! :-)

  Ha en fin torsdag ! Klem fra Ida

  SvarSlett
 5. Hei! Flott blogg du har! Ikke lenge siden jeg oppdaget den og nå er jeg hekta:)
  Flotte blomster og skjønn niese, vet hvordan det er med barn og buss...hihi

  SvarSlett

Takk for din koselige kommentar♥